2024 03 23 100_met_logo_en_datum

Onze passie

Ludan Schmid ontdekte een jaar na het overlijden van zijn geliefde vrouw Suzanne, zijn passie voor DJen weer en kwam op het idee om “Never Too Late”, een terugkerend dancefeest, in Twente op te gaan zetten. Misschien een gewaagde move, want wie had gedacht dat dit bijzondere feest voor het eerst in Twente plaatsvindt, een feest met muziek en sfeer waarvoor je normaliter naar Amsterdam moet.

Na een slopend ziekteproces van 2,5 jaar en het abrupte verlies van Suzanne, de vrouw van Ludan, gooide hij het roer om. Hij gaf zijn twee jonge dochters de liefde die ze verdienen en gaf zijn eigen hart de vrijheid. Het resultaat? Een zinderend nieuw dancefeest in de regio voor een wat ouder publiek vanaf zo’n dertig jaar. Juist vanuit deze groep komen de signalen dat ze graag van de bank komen in het weekend maar niet weten waar ze in de regio lekker kunnen dansen op de betere dance muziek.

Het 30+ club dance event Never Too Late sluit aan bij de trend om niet tot diep in de nacht door te gaan en start daarom om vroeg en gaat door tot 00.00 of 01.00 uur. We maken het dus niet te laat zodat je de dag daarna gewoon lekker fris en fruitig bent om nog heerlijk van je zondag te kunnen genieten. Never Too Late is dé gelegenheid voor nieuwkomers en doorgewinterde feestbeesten om te genieten van de hypnotiserende beats en de energieke sfeer van een heerlijk club dance event, midden in Twente!

Club Merlijn en Lust Bakery & Bistro in Hengelo zijn het epicentrum van deze muzikale explosie, met o.a LudOne zelf achter de decks. Daarnaast zullen Nederlands bekendste DJ’s uit het genre Deep House en Progressive House straks op de line-up staan. Uitbreiding naar andere Nederlandse steden hoort bij de ambitie van Ludan.

Of je nu een doorgewinterde feestbeest bent of gewoon snakt naar opwinding en muzikale magie, “Never Too Late” heet je van harte welkom. Laat je verleiden door de top DJ’s, leuke mensen, goede sfeer en fijne beats en maak je klaar voor een avond die je niet snel zult vergeten! Graag zien we jou op in je fijne zorgeloze ‘bubbel’, genietend van de sfeer en de muziek op de dansvloer.